Grande opening van Warendorf Nederland op tweede Paasdag

augustus 15, 2017

Na maanden van voorbereiding opent Vébé Keukens op 2de Paasdag eindelijk de deuren van haar totaal vernieuwde toonzaal. Hiermee lanceert Vébé haar nieuwe keukenconcept Warendorf in de Warendorf Pilot Store Nederland.

Wij nodigen u van harte uit dit samen met ons feestelijk te vieren en Warendorf te komen bewonderen.

Keuken Nieuws

Warendorf Keukens staan sinds 1973 voor persoonlijkheid en kwaliteit. Innovatie gecombineerd met traditioneel ambacht, voor keukens van het hoogste niveau. Voor meer individualiteit op maat, voor een echt persoonlijke keuken.

De wortels van Warendorf liggen in de stad Warendorf in Nordrein-Westfalen. Hier werden deze bijzondere keukens tot 2010 gemaakt als ‘Miele die Kuche’. Sinds Oktober 2010 is Warendorf verder gegaan onder hun eigen merknaam en maken zij met frisse impulsen en innovatieve ideeën hoogwaardige keukens. Naast de beleving van de nieuwe Warendorf Pilot Store, met extra merken als Gaggenau, Miele, Dornbracht en Quooker, is ook de rest van onze nieuwe toonzaal een ware belevenis geworden en het bewonderen meer dan waard.

Mét de merken die u al van ons kent, zoals Schmidt en Keller. Voor Nolte is ook een eigen showroom gerealiseerd op de eerste etage.

Tijdens de feestelijke opening op 2de Paasdag, van 10:00 tot 16:00 uur, kunt u onze toonzaal bekijken en met ons genieten van een wijnproeverij en van heerlijke hapjes van onze kok bij het Live Cooking event. Verder kunt u uit- gebreid met onze adviseurs van gedachten wisselen en maakt u kans op een Liebherr koel-vriescombinatie.

Graag zien wij u op deze dag vol sfeer en gezelligheid!

TERUG NAAR HET OVERZICHT