Keukeninspiratie: de actuele trends

augustus 15, 2017

Vébé Keukens heeft de actuele keukentrends voor u op een rijtje gezet:

1. Een ‘groene’ keuken

Duurzaamheid is steeds belangrijker, dus ook in de keuken. Kranen en apparatuur zijn waterbesparend en energiezuinig. LED-verlichting in de keuken is functioneel en veelzijdig toepasbaar, zoals in de achterwand, in het keukenblad en in keukenkasten. Daarnaast bespaart LED-verlichting veel energie.

2. Het nieuwe koken: pitt cooking

Kies voor een ander uiterlijk van het werkblad met pitt cooking. De kookpitten zijn dan niet verwerkt in een kookplaat, maar direct in het werkblad en zijn iets hoger dan normaal, waardoor pitt cooking extra opvalt. Pitt cooking komt optimaal tot zijn recht met een betonnen of glazen werkblad, een keukenblad van composiet of rvs.

3. Een glazen achterwand geeft extra veel licht

Een achterwand van gehard glas, doorzichtig glas of mat glas geeft een chique en en speelse uitstraling. Met een glazenachterwand kunt u alle kanten op. Van een hoogglans werkblad en hoogglans deurtjes tot een klassieke keuken. Dankzij de veelzijdigheid van glas kunt u glas altijd combineren.

4. Ultradunne werkbladen

Geef uw keuken een exclusieve uitstraling met ultradunne werkbladen. De werkbladen doen niet onder in kwaliteit, maar zorgen voor een geheel ander design.

5. De sociale open leefkeuken

De keuken is niet langer alleen voor functioneel gebruik, maar is een met de woonkamer. Door zwevende keukenblokken, grote wandopstellingen en losstaande werkeilanden is het aangenaam vertoeven in de keuken. Meubelen uit de woonkamer worden doorgetrokken en kleuren worden afgestemd op het interieur.

6. 3-in-1 Keukenkraan

Met de 3-in-1 keukenkraan komt er koud, warm of kokend water uit de kraan. Ideaal voor even snel een kopje thee. Een waterkoker of fluitketel is dan niet meer nodig.

TERUG NAAR HET OVERZICHT