Op tweede Paasdag een gratis Orange Audio systeem bij aankoop keuken bij VEBE Keukens

augustus 15, 2017

Als u op Tweede Paasdag een keuken koopt bij Vébé Keukens dan ontvangt u een gratis Orange Audio Systeem.

Een wireless audio toepassing maakt een ultieme sound mogelijk, zonder dat u deze hoeft te zien. Uw aanrechtblad blijft een stukje leger, geen radio op het werkblad en het design van de keuken blijft in stand.

Keuken

Installatie

De installatie en bijbehorende luidsprekers zijn eenvoudig te plaatsen in de schouw of kookeiland, op de bovenkastjes, maar ook achter de plint. Na plaatsing hoeft u hier niet meer aan te komen. Het volume regelt u met uw smartphone! Op deze manier is uw audiosysteem geheel geïntegreerd in uw keuken.

Real Plug & Play

De wireless audio toepassing laat zich draadloos met bijvoorbeeld uw smartphone aansturen. Zodra u Bluetooth aanzet, selecteert u uw installatie in de lijst. Binnen luttele seconden luistert u naar uw favoriete muziek via bijvoorbeeld Spotify, iTunes, YouTube of een radiostation.

Naast uw smartphone kunt u natuurlijk ook met alle andere apparaten die voorzien zijn van Bluetooth, zoals uw laptop, tablet of bijvoorbeeld MP3-speler, muziek streamen. Er is geen installatie van software, drivers of app’s nodig.

Geluidskwaliteit

De Bluetooth versterker kent een zeer geringe omvorming en geeft een mooi, vol geluid. In combinatie met de zorgvuldig geselecteerde 2-weg luidsprekers geeft de wireless audio installatie e een gebalanceerde klankkleur. Ook op hogere volumeniveau’s.

Duurzaamheid

Het energieverbruik is zeer laag. Het systeem schakelt automatisch uit als u niet meer in de buurt bent.

Wilt u ook uw keuken opluisteren met een onzichtbare wireless audio installatie? Kom dan Tweede Paasdag naar onze Open Dag en besel uw nieuwe keuken!

TERUG NAAR HET OVERZICHT