Retro koelkast van Pelgrim

augustus 15, 2017

Het design van toen…

Opvallend retro design

Pelgrim is een merk met historie. Al ruim 90 jaar leveren wij betrouwbare producten. Als eerbetoon aan onze rijke historie heeft Pelgrim opvallende retro koelkasten in het assortiment. Uiteraard voorzien van hedendaagse technieken waardoor er opvallende producteigenschappen te vermelden zijn.

 

Gebruiksgemak

No Frost & Low Frost

De No Frost en Low Frost functies voorkomen de aangroei van ijs op de achterwand van het vriesgedeelte. De vochtige lucht die zich in de koelkast bevindt wordt afgevoerd uit de koelkast en daardoor hoeft u nooit meer te ontdooien.

Fast Freeze

Met de Fast Freeze functie is het mogelijk om grote hoeveelheden etenswaren in korte tijd in te vriezen. Hierdoor blijven smaken en vitaminen beter behouden.

Dubbele deurbakken

Door de bolling in de deur optimaal te gebruiken is er in het onderste flessenbak ruimte voor maar liefst twee rijen flessen. Dat bespaart veel ruimte in de rest van de koelkast.

Handig interieur

Voor veel dranken is het goed om liggend bewaard te worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijn. Maar voor de dranken die niet per se liggend bewaard hoeven te worden, zijn de Pelgrim koelkasten uitgerust met een handige dubbele deurbak.

 

Ruime inhoud

Slimme indeling

De Pelgrim retrokoelkasten zijn voorzien van veel ruimte. Door een slimme indeling van het interieur, met een brede groentelade, dubbele deurbakken en handige flessenrekken kunt u net dat beetje extra kwijt.

Energiezuinig

A++ labelDe Retrokoelkasten van Pelgrim hebben het energiezuinige A++ label. Hierdoor bespaart u niet alleen op de maandelijkse energiekosten maar u spaart ook het milieu. Het tafelmodel koeler heeft zelf een energielabel van A+++

 

En de techniek van nu

Led verlichting

Een heldere verlichting zorgt voor een fris gevoel. Bovendien is de LED verlichting op de Pelgrim koelkasten erg energiezuinig en zorgt het voor een goede lichtverdeling.

Led display

Op het LED display is de actuele koelen vriestemperatuur af te lezen. Met de bediening naast het display op de 188 cm modellen zijn de temperaturen eenvoudig aan te passen.

Koelventilator

De koelventilator zorgt voor een optimale verdeling van de gekoelde lucht. Alle retro koelkasten zijn hiervan voorzien.

Antibacteriële wand

Doordat de wanden aan de binnenzijde zijn afgewerkt met een antibacteriële laag worden schimmels en bacteriën tegengegaan. Etenswaren kunnen hierdoor veilig en hygiënisch worden bewaard.

 

Maak nu kans op een Retro Koelkast van Pelgrim. Like Vébé Keukens op Facebook én win de Pelgrim retrokoelkast! Direct liken!

TERUG NAAR HET OVERZICHT