0418 – 516 006 pin
 • Geen aanbetaling
 • 30 jaar ervaring
 • Klanten geven ons een 8,6!
 • Openingstijden & contact

  0418 – 516 006

  Adres
  Industrieterrein
  De Wildeman
  Doornepol 1a
  5301 LV Zaltbommel

  Maandag
  gesloten
  Di t/m donderdag
  09.00 – 17.30
  Vrijdag
  09.00 – 20.30
  Zaterdag
  09.30 – 16.00

Service

Persoonlijk advies

U krijgt bij Vébé Keukens goed en gedegen advies. De verkoop-adviseurs volgen regelmatig trainingen en zijn op de hoogte van de allerlaatste ontwikkelingen en vernieuwingen van keukenapparatuur. Zij laten u graag zien hoe de apparatuur werkt en wat allemaal mogelijk is.

Voor kleur en materiaaladvies nemen de adviseurs de tijd om u verschillen te laten zien of juist geschikte combinaties toe te lichten, zodat u een gedegen beslissing kunt nemen.

Vébé Keukens maakt gebruik van 3D design en samen met uw adviseur kunt u de keuken optimaal samenstellen. Zo krijgt u een compleet beeld van hoe uw keuken eruit komt te zien.

De adviseurs van Vébé denken met u mee.

Montagedienst

In de montagedienst van Vébé Bedrijven werken gecertificeerde medewerkers die regelmatig aanvullende opleidingen volgen, zodat zij op de hoogte zijn van de allernieuwste ontwikkelingen.

Zij werken nauwkeurig en voeren hun montagewerkzaamheden zorgvuldig en bekwaam voor u uit.

Servicedienst

komt de servicedienst bij u langs om uw problemen snel en vakkundig te verhelpen.

NEEM CONTACT OP

Kiezen voor kwaliteit

Kiest u voor Vébé, dan kiest u voor kwaliteit.

Bij aanschaf van een keuken van Vébé kiest u voor kwalitatief hoogstaande producten, én voor een bedrijf met een gedegen team van adviseurs en goed opgeleide monteurs. U kunt rekenen op service en gedegen advies. Vébé Keukens werkt alleen met merken waar zij achter staat. Merken die kwaliteit en service waarborgen. De adviseurs van Vébé Keukens streven ernaar om voor u een keuken samen te stellen binnen het gewenste en rekening te houden met uw wensen. Het gaat tenslotte om uw keuken, waarin u zich thuis voelt.

Meer informatie

Doormiddel van onderstaand formulier kunt u gemakkelijk met uw service gerelateerde vraag bij ons terecht. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.