Sfeervolle achterwanden in de keuken

augustus 15, 2017

Achterwand

Wilt u de achterwand van uw keuken met wandtegels bekleden? Dan heeft u volop keuze mogelijkheden bij Vébé Keukens. Daarnaast hebben wandtegels ook veel voordelen en met een betegelde achterwand bepaalt u ook grotendeels de look-and-feel van uw keuken.

Een achterwand bestaand uit tegels biedt veel voordelen. Tegels vindt u in allerlei formaten en kleuren. Daardoor bent u volledig in de gelegenheid om de keukenwand in uw eigen smaak samen te stellen. Denk aan mozaïek, modern, retro, Zuid- Europees, grote tegels, kleine tegels of metro tegels. Volop keuze.

Daarnaast zijn tegels goed bestand tegen hitte, gemakkelijk te reinigen en daardoor zeer hygiënisch.

Wilt u een aangename leefruimte of woonkeuken met een traditioneel uiterlijk? Kies dan voor een achterwand met grote tegels in rustgevende tinten. Met mozaïektegels geeft u de keuken een moderne en luxueuze uitstraling. Bij mozaïek ziet u meestal een combinatie van fellere kleuren, die samen een opgewekt geheel vormen. Wilt u een eigenzinnige uitstraling aan uw keuken geven, kies dan voor metrotegels, gebaseerd op de tegels uit de Franse metro’s.

TERUG NAAR HET OVERZICHT