VEBE Keukens inspireert

augustus 15, 2017

Stel samen met Vébé Keukens uw droomkeuken samen.

Bent u van plan om binnenkort uw keuken te vernieuwen? Vébé Keukens geeft u enkele tips waar u op moet letten om uw droomkeuken stap voor stap te realiseren.

Natuurlijk speelt bij het maken van een keuze de rest van uw interieur ook een grote rol, want hoe sluit uw woonkamer aan op de nieuwe keuken. Kiest u voor een open geheel of bevindt de keuken zich in een aparte ruimte? Hier volgen alvast mijn 5 tips over het inrichten van een nieuwe keuken.

Bedenk vooraf welke keukenapparatuur u graag in de keuken wilt hebben. Oriënteer u goed. Bij Vébé Keukens geven wij u graag uitgebreid advies over wat het best passend in uw situatie is. Kiest u voor een ingebouwde afzuigkap of bijvoorbeeld een afzuigkap die uitschuift op uw kookeiland? Wilt u een gasoven of een stoomoven? Koken op inductie of liever niet? De keuze voor uw keukenapparatuur bepaalt natuurlijk mede de prijs van uw keuken. Verdiep u daarom goed in de mogelijkheden die er zijn.

Bij Vébé Keukens kunnen we met 3D design de meest gewenste opstelling voor uw situatie bepalen. Wilt u een rechte opstelling, een L-opstelling, U-opstelling of juist een kookeiland of spoeleiland. Natuurlijk kunt u ook uw keukeneiland door laten lopen in de eettafel of een gezellige keukenbar. De keuken wordt steeds meer een plek om niet alleen te koken, maar ook gezellig te borrelen, te eten en te leven.

Bij Vébé Keukens kunt u apparaten ook uitproberen, dan ervaart u hoe producten werken. U krijgt een goed beeld en wij geven u graag advies wat het beste bij uw eisen past om bijvoorbeeld snel, makkelijk en gezond te koken.

In Nederland is wit de meest favoriete frontkleur voor keukens. Kies dan de kleur van uw muur in een contrastkleur of gecombineerd met een wat rustige neutrale kleur, zoals warmgrijs. U kunt er ook voor kiezen om te werken met kleuraccenten en bepaalde delen in uw keuken een andere kleur te geven en dit deel extra te benadrukken.

Kies ook voor vrolijke accessoires. Met mooie planken boven het werkblad kunt u accessoires zoals glazen potten gevuld met kleurige pasta naast verse knoflookstrengen en keukenkruiden als bieslook en basilicum plaatsen en ophangen en in de vensterbanken kunt u verse kruiden plaatsen.

TERUG NAAR HET OVERZICHT