Binnenkijken bij

Rob en Fransien

Het kookeiland is een fraaie eyecatcher in onze woonkeuken

Rob en Fransien. ‘We zijn blij met onze woonkeuken van Vebe Keukens. Onze kamer is en suite en ’s avonds zitten we nogal eens gezellig aan de tafel in de keuken voor een wijntje. Echt heel fijn!’

‘Bij Vebe Keukens in Zaltbommel kochten we al eerder tot tevredenheid keukenapparatuur. We aarzelden dan ook niet om opnieuw bij Vebe Keukens naar binnen te stappen, ditmaal voor een complete keuken. Vooral de persoonlijke benadering sprak ons aan. Bij Vebe Keukens luisterden ze betrokken naar onze wensen. Ook dachten ze goed mee over de mogelijkheden, waren heel ruimdenkend en gaven uitstekende adviezen’, zegt Fransien.

Strakke belijning
Het kookeiland is een fraaie eyecatcher, zegt Fransien. ‘Het keukeneiland is heel ruim, 3 meter bij 1.20. Echt een aanwinst voor onze keuken. We vinden het mooi dat de belijning strak is en doorloopt naar de zijkanten van het keukenblok en bijvoorbeeld de vaatwasser.’ Van hetzelfde keukenmateriaal is door Vebe Keukens een koffiecorner gemaakt.

Wijnklimaatkast
Fransien noemt zichzelf geen keukenprinses. Ze kookt graag, maar eerder functioneel dan uitgebreid. Ze kan daartoe beschikken over prima keukenapparatuur, zoals een inductiekookplaat met geïntegreerd afzuigsysteem en een gewone bakoven. Na het kokkerellen dineren Rob en Fransien graag aan tafel, de wijnklimaatkast binnen handbereik. Heel toepasselijk nuttigen zij het lekkere wijntje onder het toeziend oog van de ‘De vrolijke drinker’ van Frans Hals aan de wand.