Quooker Nordic Fusion

augustus 15, 2017

Quooker Nordic Fusion, de kokend-water-kraan

Wilt u meteen kokend water uit de kraan? Dat kan met de Quooker Nordic Fusion. De Quooker bestaat al sinds de jaren ’90, maar blijft door zijn handige werking en nieuwe ontwikkelingen volop in de belangstelling. Met de Nordic Fusion, de nieuwste drie-in-een kraan zet u snel een kop thee, koffie of maakt u eenvoudig soep. Ook bij het koken is de kraan handig in gebruik. U heeft direct kokend water voor de groente, aardappelen, pasta of rijst. Ook voor het blancheren van groenten, het ontvellen van tomaten en hetdesinfecteren van bijvoorbeeld babyflesjes en spenen is de Quooker ideaal.

De kokend-water-kraan én mengkraan zijn gecombineerd in de Nordic Fusion en uitgevoerd met een extra kindveilige (dubbel) druk-draai bedieningsknop en een lichtring bij de bedieningsknop.

De Quooker Nordic Fusion is in twee verschillende modellen leverbaar, de Fusion Square en de Fusion Round. Verder maakt de kraan gebruik van een roestvrijstalen reservoir met een verwarmingselement en een thermostaat. Het reservoir houdt het water constant rond de 110 °C. Het water is opgeslagen in een reservoir in het keukenkastje en het gekookte water komt door de kraan naar buiten. Het leidingwater gaat door een filter alvorens het naar buiten komt.

Bij de Nordic Fusion Fusion is een mooie bijbehorende accessoire ontwikkeld, een zeeppomp in hetzelfde Nordic design als de kranen. Zo maakt u de set compleet. Daarnaast zijn er ook mooie ophangbeugels voor de verschillende reservoirs in Nordic design.

TERUG NAAR HET OVERZICHT